MAY Exclusive

De eerste lijn van MAY Collection is MAY Exclusive. Deze uniek ontworpen lijn van verzorgingsproducten, gastendoekjes en handdoeken is al tien jaar geliefd om de subtiele geuren, poederachtige tinten en gedetailleerde verpakkingen. Stijlvol, ingetogen, klasse en elegantie zijn termen die bij deze klassieker horen. De geur en textuur van onze verzorgingsproducten en de geur van onze roomsprays, diffusers en geurstenen, passen bij de vrouw die bewust tijd maakt voor zichzelf. Even wegdromen, je terugtrekken, losmaken van de waan van de dag. Met MAY Exclusive kom je helemaal tot rust, zelfs in de drukste tijd van het jaar.

BY MAY

BY MAY is het ‘stoere’ zusje van MAY Exclusive. Deze nieuwe lijn is krachtiger van geur en kleur, passend bij de vrouw die weet wat zij wil. En op dagen dat je je wat minder zelfverzekerd voelt, geeft BY MAY dat extraatje om jouw ‘stoere ik’ te benadrukken. Zo simpel kan het leven zijn. Heerlijk toch! De collectie van BY MAY bestaat op dit moment uit gastendoekjes, handdoeken, hand & body butter, hand & body wash en body & linnenmist. De collectie wordt binnenkort verder uitgebreid.

BY MAY en MAY Exclusive zijn naast elkaar te gebruiken en ook heel goed met elkaar te combineren. Zoals een zijden bloesje goed combineert met een versleten jeans, parel oorbellen met cowboy boots; zo zien wij ook de combinatie van MAY Exclusive en BY MAY. Probeer maar eens, stijlvol in combinatie met stoer, succes verzekerd!

Het verhaal achter MAY Collection

“Klanten kopen niet alleen een product, maar ook een gevoel.”

MAY Collection staat voor luxe en kwaliteit, maar ook voor betaalbaar en dagelijks gebruik. Wat ons betreft kan dit heel goed samengaan. Tijdens de ontwikkeling van onze producten worden wij geïnspireerd door de meest uiteenlopende geuren, kleuren en materialen. Soms gaan wij ervoor op pad, een andere keer komt het op ons pad. Zoals de geur van een sinaasappelboom op een dorpsplein in Zuid-Italië, die terugkomt in een body & linnenmist en een body & handbutter. De poederachtige kleuren en dessins van servies op een Franse rommelmarkt, die je terugziet in onze verpakkingen. En natuurlijk de subtiele geur van gewassen lakens in de eigen linnenkast, die we gebruiken voor een geurbuidel en roomspray.

Stefanie Lamers startte in 2005 MAY Collection. Al op jonge leeftijd had zij interesse voor geuren, kleuren en de beleving hiervan.  Vooral dat laatste was voor Stefanie uiteindelijk doorslaggevend om na haar dessinopleiding aan de kunstacademie en een carrière in de mode en interieur, in 2005 haar eigen weg te gaan. Met MAY Collection.

De afgelopen jaren is MAY Collection uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met verkooppunten door heel Nederland, België en Duitsland. Het team van MAY Collection is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van alle producten in de collecties. Naast bovengenoemde verkooppunten is MAY Collection ook te vinden in een wellness centre en bed & breakfast. Onder de verkooppunten zijn ook steeds vaker parfumerieën te vinden.

De producten van MAY Collection worden met zorg samengesteld. Producenten en arbeiders die meewerken aan het tot stand komen van onze productlijnen krijgen een eerlijke beloning. Wij streven ernaar dat onze producten zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu. Al onze producten zijn dierproefvrij en de materialen die wij gebruiken zijn grotendeels FSC gecertificeerd.

Ontwerp & Styling

Waar is MAY Collection te koop?

Zoek via je postcode het dichtstbijzijnde verkooppunt. Is er geen winkel bij jou in de buurt? Kijk dan in een van onderstaande webshops. Ook daar vind je een groot deel van onze collecties.

Heb je een winkel en wil je ook producten van MAY Collection verkopen? Of heb je interesse in MAY Collection voor een hotel, bed & breakfast of wellness centre? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

[SLPLUS]

Webshops

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over de diensten & producten van MAY collection? Vul dan onderstaand formulier in.

MAY collection B.V.
’s Gravenweg 82
2911CH Nieuwerkerk aan den IJssel

tel +31(0)180 844868
info@maycollection.nl

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]